Vakcollege Horeca en Ondernemen

Kiezen voor het Da Vinci College is kiezen voor een beroepsopleiding. Het Da Vinci College is de enige vmbo-school in de regio waar dat al kan vanaf leerjaar 1. Want wij werken in vakcolleges. Het vakcollege is de oplossing als een leerling geen zin heeft om de hele dag met enkel boeken voor zich in de schoolbanken te zitten. Veel praktijkopdrachten maken het lesprogramma uitdagend en afwisselend. En de leerling leert er zeker zoveel van.

Het Vakcollege Horeca en Ondernemen biedt de leeromgeving voor leerlingen die ‘iets’ willen gaan doen voor mensen. Niet in verzorgende zin, maar in dienstverlenende zin. Ze willen bijvoorbeeld later gaan werken op kantoor, in de horeca of in een winkel of als receptioniste, politieagent of sportinstructeur of vinden de wereld van de vrijetijdsbesteding en recreatie het einde.

In de opleiding van het vakcollege Horeca en Ondernemen werken het vmbo, mbo en bedrijven samen.

Lunch / Diner in restaurant Da Vinci College

Lunchen of dineren in ons restaurant?

Leerjaar 1, 2 en 3 organiseren in samenwerking met het praktijkonderwijs, ieder een activiteit, waardoor er bijna elke week wel iets te doen is in ons restaurant.

De leerlingen van klas 1 voorzien gasten uit de buurt van iets lekkers en een bakje koffie of thee. Hiervoor wordt geflyerd in de buurt. Leerlingen van klas 2 regelen de lunches en klas 3 de diners.

De kosten voor een lunch van 12.30 – 13.30 uur bedraagt € 4,50 en de kosten voor een 3-gangen diner van 18.00 tot 20.00 uur bedraagt € 17,50. Dit is inclusief bier, wijn of fris en een afsluitend kopje koffie of thee.

 

Hierbij de komende data op een rij:

 

Vrijdag 12 mei lunch

Vrijdag 2 juni lunch

Donderdag 22 juni diner

 

Voor de lunches en diners kunt u een plaatsje reserveren door te bellen met 0165 – 792100.

Wilt u svp eventuele allergieën vermelden zodat wij daar rekening mee kunnen houden.